Background Image

Praktisch

Praktische informatie

In- en uitchecken vakantiewoning Het Landhuis

Inchecken : wij ontvangen u graag persoonlijk vanaf 16u en graag vóór 18.30u, maar steeds na afspraak via mail of telefoon! U ontvangt de sleutel bij aankomst. Lukt het niet tussen deze uren? Een ander tijdstip is mogelijk maar bespreek dit wel vooraf met ons!

Uitchecken : bij vertrek dient de vakantiewoning netjes en vrij te zijn uiterlijk om 9u op weekdagen en 15u op zondagnamiddag. We vragen om het afval goed te sorteren zodat het kan opgehaald worden. Glas brengt u zelf naar de glascontainer. 

In- en uitchecken B&B De Dijkhoeve

Inchecken : je ontvangt de sleutel bij aankomst steeds na afspraak vanaf 16.00u tot 18.30u (tot 18.00u op zaterdag en zondag). Vroeger of later inchecken kan alleen indien vooraf telefonisch of via mail met ons werd afgesproken.

Uitchecken : de kamer graag vrij uiterlijk om 11.00u.

Ontbijt: wordt geserveerd vanaf 8u en tot 9.30u. 

Wil je in- of uitchecken buiten deze periodes? Neem via mail info@dezonnebrug.be of telefoon 0473/803113 contact op en we bekijken wat mogelijk is!

Late check-out en ontbijt mogelijk mits kleine meerprijs en alleen indien vooraf afgesproken.

Praktische informatie

De vakantiewoning Het Landhuis en de B&B De Dijkhoeve zijn volledig rookvrij. 
Om hygiënische redenen zijn huisdieren niet toegestaan.
Gasten in de B&B De Dijkhoeve kunnen geen gebruik maken van de keuken van de B&B. Eigen maaltijden en dranken meebrengen en gebruiken in de B&B kunnen we helaas niet toestaan. Er is voor u een ruim aanbod aan frisdrank, streekbieren en wijnen ter beschikking!
 

ANNULATIEVOORWAAARDEN: 
 
Annulatie van een reservatie van vakantiewoning Het Landhuis:
  • Annulatie meer 60 dagen voor aanvang* van de huurperiode is gratis, maar een administratieve kost van 50€ wordt ingehouden van het voorschot. Als de boeking verplaatst wordt naar een ander moment, wordt geen administratieve kost aangerekend.
  • Annulatie tussen 60 dagen en 21 dagen voor aanvang* van de huurperiode: het voorschot wordt ingehouden, u heeft dan geen recht meer op terugbetaling.
  • Annuleert u vanaf of minder dan 21 dagen voor de aankomstdag (16.00 uur) dan is de hele huursom verschuldigd. Er wordt geen bedrag geretourneerd; het betaalde bedrag toekomt aan de Zonnebrug ten titel van schadevergoeding.
  • *aanvang huurperiode = dag van het inchecken 
Annulatie van een reservatie kamer in B&B Dijkhoeve:  
  • meer dan 21 dagen voor aanvang* van het verblijf: gratis
  • tussen 21 dagen tot 8 dagen voor aanvang* van het verblijf: het voorschot wordt ingehouden maar kan wel gebruikt worden als tegoed bij een herboeking
  • tussen 8 dagen en de aanvang van het verblijf: het voorschot wordt ingehouden (geen tegoed)
  • * aanvang verblijf = dag van inchecken
Verblijf annuleren of datum wijzigen
Wil je je verblijf annuleren of de datum wijzigen, stuur een email naar info@dezonnebrug.be met het verzoek om je boeking te annuleren. Doe dit best zo snel mogelijk.
Let op: uw annulering dient schriftelijk te gebeuren via post of per mail. Wij aanvaarden geen annulaties per telefoon of sms.

Dienstverlening

Wij blijven tijdens het verblijf van de gasten in het Landhuis steeds gemakkelijk (telefonisch) bereikbaar voor vragen en kunnen binnen zeer korte tijd ter plekke zijn in geval er een probleem zou zijn.