Background Image

Over ons

Genieten van de stilte en de rust

Wat fijn dat u De Zonnebrug - vakantiewoning én B&B - heeft ontdekt!
Dit is onze passie waar we de voorbije jaren voluit voor zijn gegaan en die we met veel fierheid aan u kunnen voorstellen.
Al vele jaren waren wij stiekem verliefd op het dijken- en krekengebied van het Meetjesland. Maar het duurde een hele tijd vooraleer we vonden wat we zochten in Sint-Jan-in Eremo. Je moet al vanuit de streek zijn om deze deelgemeente van Sint-Laureins op de landkaart te kunnen aanduiden. Een vergeten "stilte" gebied in het Meetjesland. Iemand zei ons dat het landschap, dat oneindig lijkt, net is alsof je naar de zee kijkt. Hij had gelijk, enkele eeuwen geleden kwam de zee inderdaad tot aan de St-Jansdijk, waar het huis nu staat. De dijken, de rijke poldergrond, de kreken en sommige plaatsnamen zijn stille getuigen van dat verleden.

Een eigen dijkhuis: dat was iets waar we al jaren van droomden en wat we sinds 2011 tot het onze mochten rekenen! Maar die droom werd al snel werkelijkheid en de realiteit van plannen maken, verbouwen, werken en zoeken naar de juiste materialen volgden elkaar snel op ... en volgt ons sindsdien nog steeds ...   

Nu, zoveel jaar later, zijn wij de gelukkige eigenaren van een mooi gerestaureerd dijkhuis en zijn we trots dat we onze droom hebben kunnen waarmaken: een eigen B&B én vakantiehuis uitbouwen, inrichten en op de markt brengen; beide met veel karakter en authenticiteit die mensen een gevoel van warmte, gastvrijheid, huiselijkheid en luxe biedt. 

Met onze liefde voor smaakvolle interieurs, de interesse voor lifestyle en design in landelijke woningen én het voortdurend streven naar de gezellige huiselijkheid van een warme thuis voor onze gasten, wilden wij iets uniek creëren. Bij de inrichting van ons gastenverblijf, De Zonnebrug, kwam dit alles samen in een sfeervol huis en B&B.
Schenk uzelf en de mensen die u dierbaar zijn een vleugje warmte, luxe en gezelligheid. Als ons huis en de kamers in de B&B bij u kunnen zorgen voor aangename emoties, innemende momenten en blije herinneringen die verbinden, dan zijn wij een gelukkige gastheer en -vrouw!

Alvast welkom in dit unieke gastenverblijf!

 
Background Image